Ето какви въпроси си задават тези, които имат климатик у дома!

Вижте защо хората се съмняват в климатичните системи

Еуфорията, която потребителите изпитват при избор на климатик е огромна. Винаги хората се вълнуват от куп въпроси, свързани с покупката им. Най-важният въпрос, който си задават всички, които желаят да си купят нов климатик е: каква е гаранцията.

Не знаете какво ви очаква при закупуване на климатик

Проучване казва, че голяма част от закупилите климатични системи, се съмняват, че гаранцията е валидна и в последствие с вижда как фирмите злоупотребяват с купувачите. Въпросът е- защо след като един климатик има дадена гаранция, потребителите не получават описаните услуги по нея, ако им се повреди климатика.

Обикновено, фирмите правят така, че да изкарат купувача виновен. Особено значение се придава на факта, че „ потребителят не е третирал правилно устройството“, за това се отменя и гаранцията. Ако все пак, някой зададе въпрос как да постъпи, автоматично му се предлага платена услуга.

Заблуда е да се вярва, че ще се получи пълната гаранция и ще се отговори на всички въпроси, за които питат ужилените потребители. Съветът ни е следният: не се хващайте за гаранцията на климатика, а го сменете с нещо по-реално: например камина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *