Китайските климатици- първи по замръзване!

kitaiski klimaticiНекачествени части при производството на климатици ги правят пълен боклук!

Бум на оплаквания от некачествени китайски климатици заливат комисиите на потребителите, както и интернет форумите за техника. Истината е, че никой няма представа от какво се правят така наречените „съвременни климатични системи“.

Китайски климатици менте заливат пазара и след това замръзват!

В по-големите градове на страната, например, се случва така, че голяма част от магазините, предлагащи китайски климатици, лъжат хората с рекламата си. Това е изпитан трик, за да може да се пробута стока, която е фалшива.

Китайските климатици замръзват по-често от останалите, поради факта, че са изработени от ниско качествени части. Не е известен и произхода им, макар да се смята, че това е Китай.

След като сте закупили евтин китайски климатик, не след дълго ще започнете да се сблъсквате с проблемите, които той ще ви създава. Те са свързани с разваляне на компресора на климатика, както и непрекъснатото замръзване на системата.

Никой не се учудва на факта, че след едно замръзване на климатика, няма начин да намери части, които да отговарят на марката му. За това- не прибягвайте към климатици, за които не сте сигурни от къде произхождат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *